Uniformen

Siden sidst

siden sidst

Wow, jeg føler lige, at jeg har siddet og skrevet et af de her! Siden sidst er ugen fløjet afsted! Nåmn, here goes: Siden sidst..

.. Har jeg luret udsalg på Asos og fundet den fineste kimono, der ville passe perfekt til det vejr, jeg ville ønske, at vi havde.
.. Har jeg siddet med nogle road maps på arbejdet og føler nu, at jeg kan nordsjælland næsten udenad.
.. Har jeg været på arbejde hver dag hele ugen. Godt nok hjemmefra onsdag, but still. Det er ikke sket siden november, og det føles lidt specielt. Tror faktisk, at det er det der gør, at ugen bare er forsvundet, uden at jeg lagde mærke til det. Skræmmende.
.. Har jeg gået en masse aftenture og nydt det varme lys, der så småt bliver hængende ret langt hen på aftenen.
.. Er jeg kommet i tanke om, at jeg nok burde købe en Northsidebillet snart. Hvordan det kan komme bag på mig igen i år, det ved jeg ikke..
.. Har jeg rent faktisk lagt et outfit op herinde – ikke et vildt banebrydende et, men en god illustration af, hvordan jeg ser ud sådan cirka hver dag for tiden.
.. Har jeg luret lidt ekstra på rullebordet fra Ellos. Så pænt altså! Og der er en væg i min stue, der simpelthen har de perfekte mål til det. Er det ikke universets måde at sige ‘køb’? Det føles sådan..
.. Er jeg ramlet ind i den første rigtige specialekrise – tror jeg er nødt til at bruge weekenden på at regne ud, hvilken retning jeg 1) Bør bevæge mig i og 2) Rent faktisk bevæger mig i.. Ahem. Godt, at der er vejledning i næste uge.
.. Har jeg – muligvis grundet specialet – haft for sindssygt lyst til at købe en one-way flybillet til en varm, øde strand og så slå mig ned i en hængekøje. Who needs a life anyway?

Hvad med jer? Er der sket noget spændende på jeres side af skærmen i den her uge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniformen