Siden sidst

To på udsalg, en rabatkode og en snyder

boozt_rabat

Affiliate: Outfit 1: pants, blazer, t-shirt, sunglasses, sneakers
Outfit 2: dress, jacket, sunglasses, bag, sneakers

Ok, jeg skal da lige love for, at blogland er gået boozt-rabatkode-amok i dag. Koden er sådan set også vildt nok – det er FLASH20, der giver 20% på alt inklusive udsalg (for once). Man skal desværre købe for over 899,- før den gælder (og den gælder i øvrigt kun i dag), så jeg overvejede faktisk bare at lade det ligge, men altså, det er snart den første og der er altså nogle gode køb at gøre sig.

Jeg har valgt at gå ud fra to outfits, som jeg virkelig godt gad, at vejret var til fra nu af, og indtil det hedder shorts – det er nemlig en meget sjovere måde at vise tøj frem på. Og så har jeg holdt mig til ting, som jeg selv har råd til, igen fordi det immervæk er noget sjovere. For eksempel er suitet sat ned i forvejen, så det bliver sådan helt fjollet billigt! Det er en del af collagen faktisk – altså sat ned i forvejen. Kjolen fra Ganni er for eksempel på halv pris, og så med 20% oveni. Yas. De hvide sneakers er fra børneafdelingen, og de er ikke sat ned, men i børneafdelingen har ting det med at være billigere alligevel og 400 for sneakers er virkelig ok! De går op til 39 og findes også i en ret fin model med navy detaljer.

Solbrillerne på den nederste collage er en ny model fra Ray-ban – Clubround – og den kunne altså meget vel blive sommerens nye tilføjelse for mig. Jeg har ikke prøvet dem på endnu, men umiddelbart tænker jeg, at modellen kombinerer det bedste af mine egne runde, og de Clubmasters, jeg ind i mellem låner fra min kæreste. De er overhovedet ikke sat ned, så her er 20% bare rart.

Og snyderen? Det er denimjakken. Boozt har mange pæne ting, men de kommer ikke engang tæt på at have en pæn denimjakke, så jeg snød og hapsede en fra Weekday, som jeg har luret lidt på i butikken. Perfekt 90’er vask altså!

Så hvis I lige skal nå at tømme kontoen inden den første, så er det på Boozt i dag – når I klikker jer ind via mine links, så tjener jeg en procentdel af salget og på den måde får I både nyt tøj, støtter mit arbejde på bloggen og får lidt ekstra points på karmakontoen. Juhu!

2 kommentarer

 • Det er det som er ulempen ved rabatkoder, der skal næsten altid være et større beløb man skal købe for, men ellers er det jo en vild rabatkode, og det helt sikkert en jeg gerne vil have brugt. Hvis jeg havde råd 🙂

  Ha’ en god dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, de er sådan lidt halv/halv – faktisk irriterer fragt mig altid meget mere 😀 Jeg kan godt for eksempel smide for 799 kroner i kurven og tænke, at det er ok, men de der 49 kroner i fragt har seriøst fået mig til at droppe projektet flere gange 😀 haha

   Og i lige måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst