Når de rigtige ting er på udsalg

Om spildte rabatter og fri fragt

IMG_1113IMG_1106IMG_1115

Nåmn hvad skete der, da jeg skulle til at bestille bukserne her? Jaer.. De var udsolgt i min størrelse. Ijh.. Til gengæld er det blevet varmt nok til hullede bukser og bare ankler, så favorit-jeansne fra sidste år er virkelig taget i brug igen. Og og og, måske var udsalgsbukserne røget, men til gengæld fandt jeg et par rulleskøjter i en udsalgsrodebunke hos Skiing – og det absolut billigste par, var ikke bare det pæneste par, men også det eneste par i min størrelse. Ajmen <3.. Så nu skal jeg lære at stå på rulleskøjter igen – sidste gang var jeg vidst 16, så det er spændende. Må nok hellere lige gå i gemmerne efter et par håndledsbeskyttere..

Outfittet er der ikke vildt meget at sige til – basics på basics helt ned til smykkerne. Det meste er fra Hvisk, og speaking of (jaeh, det var en smooth overgang, det der), så kører Hvisk fri fragt hele ugen med koden FRIFRAGTAPRIL. Og så er der vist også noget med 20%, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. Mener jeg. Der er vildt meget fint, men pt crusher jeg på den her ring – tror måske det er specialehjernen, der relaterer til udtrykket, men hvad siger i?

_______

Get the look:
Adlinks: calvin klein sweatshirt, zara jeans, adidas sneakers, & other stories bag, daniel wellington watch*

_______

*gifted

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når de rigtige ting er på udsalg