To på udsalg, en rabatkode og en snyder

Om perfekte prints

IMG_1130 IMG_1133

Jeg tror faktisk aldrig rigtig, at jeg fik vist jer den her t-shirt. Den er ellers virkelig en favorit! Jeg fandt den i Weekday sidste år til en tyver, mener jeg, og jeg levede i den sommeren igennem (med bikini, solbriller og rodet strandhår – those were the days). Den har været pakket ned vinteren over, men nu har jeg altså bestemt mig for, at det er tilpas meget forår, til at nogle af strik-dagene kan skiftes ud med blazerdage – og blazere går bare skide godt med lidt mere rå t-shirts.

Jeg er faktisk på udkig efter nogle flere til samlingen nu her, for de er gode med blazere, men perfekte med denim. Det er bare lidt svært at finde de helt perfekte t-shirts med print, synes jeg.. De skal ikke være for tacky, pasform, materiale og farver skal være i orden – og så er der band-tees, som kan være virkelig fede, men her vil jeg altså kende og stå inde for bandet.

Jagten er stadig i gang både online og ude i virkeligheden og jeg skal nok checke ind med mine favoritter, når jeg har fundet dem. Såeh, links til gode prints er velkomne, hvis i lige falder over noget, ikke?

_______

Get the look:
Adlinks: weekday coat + t-shirt, zara pants, asos blazer, vans sneakers, hvisk tusk necklace, jewls cph necklace*, ray-ban sunglasses

_______

*gifted

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To på udsalg, en rabatkode og en snyder