Siden sidst

Når de rigtige ting er på udsalg

boozt

Affiliate links: bomber, shirt, pants, bag

Gaah, jeg gad godt det her outfit – med guldsmykker og vans. Og solbriller. Altid solbriller. Bukserne på collagen har jeg sendt lange blikke efter siden december, tror jeg, men til 500,- har jeg altså ladet dem hænge. Nu er de så sat ned på Boozt (sammen med resten af collagen og en masse andet i øvrigt). Det hedder crazy days (mmh), og jeg ved ikke hvor længe det varer, så det skal måske gå lidt tjept). Skjorten er lidt pricy, hvis man er sådan en, der stadig ikke er gammel nok til at holde hvide ting rene – men hvis i er bedre til det end mig, så er den altså perfekt! Oversize uden at man drukner og med perfekt, spids krave. Bomberen fra Vila er meget simpel, og til små 299,- er det en billig og ret lækker måde at teste den tendens, tænker jeg. Og tasken? Den er bare pæn.

Og hvis i synes alt på collagen er nedern, og i faktisk havde forelsket jer i noget helt andet, så giver BLOGGERSDELIGHT 15% på køb over 599,- i dag og i morgen. Koden gælder desværre ikke på udsalget, og der er vist også nogle få brands, der ikke er med, men altså, det er worth a shot.

Nu: Aftenkaffe og nye bukser – jaer, de ryger altså den her vej nu (og så skal vejret nok blive meget mere sommer-agtigt. Selvtak).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst