Om perfekte prints

Fire farligt fine fristelser

c800x882

Affiliate: swimsuit, sunglasses, skirt, sneakers

Okay, jeg bør ikke lave overskrifter efter en hel dags læsning. Jeg beklager. Men altså: Det her er fire ting, jeg har luret på længe! Eller tre i hvert fald.. Solbrillerne, siden min lillebror sendte en snap engang i vinter, nederdelen siden sidste sommer, de hvide sneakers siden jeg så dem i London.. Og badedragten i cirka en time. Well. Konceptet “nedringet badedragt” har jeg længe været lun på, men den her version med print er jo SÅ fin!

Jeg kommer nok ikke til at bruge den vildt meget som badedragt i virkeligheden – der er jeg stadig mest til bikinier.. Men sidste år var jeg ret glad for min badedragt som bodystocking med den bonus, at man kan hoppe i vandet, hvis man får lyst. Og så dør jeg helt over hvor fint et sæt det her ville være. Holy smokes altså! Jeg tænker, at badedragten nok en den, der ryger hurtigst på Asos – det plejer de desværre – så det er nok den, man bør starte med.. Men hvilken størrelse? Har nogle af jer erfaring med Asos’ badetøj?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om perfekte prints