Forår, bloody forår

Slip ins

slip ins

Affiliate: from the top: h&m, mango, & other stories, acne studios

Da Mia og jeg var i London lod jeg et par sko stå i Zara. De var lidt til den pricy side, nemlig – og altså, man kan jo altid bare købe dem på nettet, ikke?

Det gælder bare kun, hvis de ikke er udsolgt. Det er de. Så jeg har været all over the interwebz på jagt efter et skide godt alternativ – og det synes jeg faktisk, at jeg har fundet! Specielt dem fra Mango, tænker jeg. Eller jo, dem fra Acne er jo perfektion, men når man tager prisen med i betragtningen, så vinder Mango altså med længder. Hælen skulle selvfølgelig lige bukkes ned, men det ser ud som om, at de er lavet til det, så det skulle ikke være et problem. De er stadig små 100 kroner dyrere end dem jeg lod stå i Zara (ahem), men så kan man jo lære ikke at følge sit hjerte, ikke?

Hvilket par er i mest til? Eller er i overhovedet til slip ins? Jeg kan huske, at jeg var lidt lun på dem allerede sidste år, men at en del af mig stadig lidt tænker, at de både er en for kold sko og en for varm sandal.. Fasjon baby.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, bloody forår