Slip ins

De perfekte bukser

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, nåmn måske jeg snart skulle hoppe i nogle andre bukser? Har seriøst levet i de her siden jeg kom hjem fra London – de rammer den perfekte balance mellem fin og casual, og det er så meget mig. De brede bæltestropper og det rimelig dybe skridt (eller drop crotch. whatevs), giver en lækker maskulin vibe, synes jeg.

De er pænt store i størrelsen – mine er en xs og jeg er normalt 34 ved Zara. På Zaras egne billeder er de mere højtaljede, men jeg synes netop at de bliver gode, når de sidder længere nede, så hvis i ligger mellem to størrelser, så ville jeg gå op.

Nu vil jeg finde et par levi’s (for variationens skyld), pakke min taske og smutte en tur på landet. Det er desværre ikke heeelt så påskeferiet, som jeg godt kunne tænke mig – specialet skriver stadig ikke sig selv – men jeg kan jo ikke skrive hele dagen, og det er altså priviligeret at holde skrivepauser ved gudenåen. Hvad laver i i påsken?

_______

Get the look:
Adlinks: h&m trend blazer, stradivarius blouse, zara trousers, & other stories bag, vans sneakers, hvisk necklace, daniel wellington watch*

_______

*gifted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip ins