3 med brun på

ByMARIKA launch & lagersalg

bymrika claw

Juhu, Århus-læsere! I morgen er der både launch og lagersalg, og det er virkelig en af de gode. Det er nemlig søde Marika – kvinden bag ByMARIKA, hvis i skule være i tvivl – der slår dørene op i North of Eden, både for at præsentere den fine, nye claw-kollektion, men også for at få solgt ud af de udgående kollektioner og de unikke styles. Jeg var forbi i går for at lure på det hele, og der er altså virkelig meget at komme efter (og måske endda endnu mere nu hvor SU og løn lige er gået ind <3).

Jeg var så heldig at få både earchain og studs fra claw-kollektionen med hjem og begge dele er simpelthen så fine – og nu er jeg nærmest nødt til at få et ekstra hul i hvert øre. Marika havde nemlig selv kæden gennem tre huller, og det så åndssvagt lækkert ud. Og så er studs’ne er vist et af de eneste hele sæt øreringe jeg ejer – jeg plejer altid at mikse det hele op, så det ikke bliver for pænt, men de her fungerer faktisk også ret cool sammen (og så kan jeg jo stadig mikse det op med flere ringe i de andre huller, så jeg kan blive lidt i min comfort-zone).

Nå, men kom lige forbi i morgen, ikke? Der vil være både sølv, guld, gode priser, lækker musik og lidt til ganen – med andre ord, en fremragende start på weekenden. I kan finde eventet her på Facebook, hvis det er, og så håber jeg, at jeg ser en masse af jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 med brun på