De perfekte bukser

Boligønsker

boligønsker

Affiliate: lampe, plakat, hylde, spejl, vase, krukke, fade, højtaler

Ferie betyder tid – tid til at tænke, tid til at hygge, tid til projekter. Og jeg har SÅ meget lyst til at gøre et eller anden ved lejligheden. Vi flyttede i december, og selvom det meste er ved at komme på plads, så mangler vi virkelig stadig en del, synes jeg – ikke store ting som sådan, men de ting, der virkelig gør en lejlighed personlig og hyggelig. Og funktionel.

For eksempel mangler vi både lys i soveværelset og halvdelen af stuen, og det er altså lidt op ad bakke.. Vi spiller også stadig musik på macbookens (rådne) højtalere, og jeg skal enten stå på tæer på badeværelset, eller stå helt skråt i gangen, for at kunne se mig selv i fuld figur – så i kan godt se, at det er nogle vilde problemstillinger, vi bakser med her.. Ahem. Nå, men nå man sidder og leder efter ting, an rent faktisk mangler, så falder man jo også over ting, man slet ikke vidste, at man manglede – fade, vaser og krukker for eksempel. Eller pæne plakater.

Så hvis nogen gad at stikke en lottokupon med gevinst i den her retning måske? Jeg mangler nemlig også stadig et sofabord (det bliver nok det her), et pænt gulvtæppe – her er jeg lidt i vildrede om stil og størrelse – og så mangler jeg også noget af det her. Hold kæft, her bliver pænt på et tidspunkt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte bukser