Boligønsker

3 med brun på

brun_taske

Affiliate: 1. & Other Stories 2. Asos 3. Mint&Berry

Kan i huske, da jeg var helt forvirret over at kunne lide brun? Det er jeg stadig. Jeg tænker slidt denim, hvide skjorter og sommertan. Hold nu, det kunne være pænt, hva? Specielt den øverste taske fra Stories er jeg ret vild med – men altså den nederste kan lidt det samme, og så koster den under halvdelen. Asos’ version er også virkelig fin, synes jeg, men billedet i mit hovede er mere cognac end tan alligevel. Decisions.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker