For the walls

Suede, baby, suede

IMG_0632

.. Altså ligesom i Bloodhound Gangs Sweat Baby Sweat, ikke? Nej? Jeg synes ellers, at jeg var sjov der. Anyhoodles, lur lige nogle fine ruskindsbasser?

Det er efterhånden virkelig længe siden, at jeg så dem for første gang – dengang til lige under 1000 kroner, hvilket sådan set er ok for ruskindsstøvler, men altså de er jo lidt upraktiske, og jeg har jo sorte støvler, ikke? Så jeg lod dem stå. I januar fandt jeg dem i Magasins udsalgsbunke – det eneste par tilbage og sat ned til 480. Endnu bedre pris! Men nu havde jeg jo lige booket billet til London og skulle spare, ikke? Men jeg kunne ikke helt slippe dem. Og så pludselig en dag var de væk. Jeg tænkte, at de havde fået et fint hjem og at vi bare ikke var meant to be.

Men som i nok har gættet, slutter historien ikke der. Jeg smuttede nemlig igennem Magasin på vej hjem i dag og rutine-lurede udsalget for 117. gang. Og der var de sgu! Med et helt nyt prisskilt. Så jeg blev 240(!) kroner fattigere, og et par støvler rigere. Min meget forstående kæreste kaldte dem et røverkøb og kommenterede slet ikke på mængden af sorte støvler herhjemme, så jeg har kaldt godt køb, og nu glæder jeg mig til at vade London tyndt i dem. Og Århus for den sags skyld.

Kan i lide dem? Hvis det er, kan i finde dem her i nogle få størrelser (men ikke sat ned).. Årh, jeg føler lidt, at jeg har vundet i livet i dag.

IMG_0622

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For the walls