So last year

Siden sidst

.. Har solen skinnet, hvilket har betydet overskud og generelt godt humør. Foråret er på vej, skyerne letter og der er kun lidt over en uge til London!
.. Har jeg forsøgt at sætte lidt ord på følelsen af, at have løbet efter sig selv i en længere periode. Og i har heldigvis taget rigtig sødt imod min ramble <3.
.. Har jeg sukket over dansk politik. Jesus altså.
.. Har jeg været helt blogger-agtig og fundet både forårs-favoritter fra Asos og sygt pæne plakater. Mangler lige at bestemme mig for hvilke, jeg skal klikke hjem.
.. Har jeg også været lidt u-blogger-agtig (men, granted, på en ret blogger-agtigt måde) og hapset den her trøje hjem. Kæmpe favorit. Størrelse large var klart godt kaldt!
.. Har jeg læst altaltalt for lidt til specialet. Jeg har ikke specialeplads før den første, og det der med at arbejde hjemmefra.. Well, det er med blandet succes.
.. Har jeg blamet manglende læsning på London. Mit hoved er taget på ferie og mine tanker går; what to wear, where to go, what to see, where to eat… Gode tips er sygt velkomne!
.. Har jeg haft røde negle for første gang i flere år. Det er helt skørt. Og lidt fedt.
.. Har jeg været til VIAs afslutningshow – det er altså en fantastisk oplevelse hver gang.
.. Har jeg fået opdateret min smykkegarderobe gevaldigt – i kan måske lure noget nyt på billedet her?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So last year