En skub i den rigtige retning

Like a lady

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, nej, jeg ved ikke hvad der sker for tiden: Først nylonstrømper, nu læbestift og røde negle. Det er ikke new standard, men det er altså en sjov afveksling fra normalen. Outfittet her er fra i fredags, hvor jeg havde en kaffedate med søde søde Mia, der var helt: “wow du ser lækker ud i dag” .. Sgu da meget sjovt, hvad en læbestift kan gøre, ikke? Egentlig et godt mandagsfif, nu jeg tænker over det.

Men jeg havde også en af de dage, hvor der godt lige måtte ske lidt ekstra, og der fx kom rød neglelak på for første gang siden gymnasiet, tror jeg. Jeg har altid nude negle, så det har virkelig været underligt med farve på – har ikke tal på, hvor mange chok jeg har fået, fordi jeg troede, at der sad noget på mine fingre.. Well..

Frakken er også en gammel kending, der røg frem i dagens anledning – det virkede så forårsagtigt, og med cashmere + strikcardi (og tørklædet, der lige røg af for billederne), så gik det faktisk fint.

Vi ville have taget billeder af alle mine fine, nye smykker, men mine fingre var blevet så røde af kulden, at det simpelthen ville være synd for ringene, at vise dem på den måde. Et decideret smykkeindlæg er in the making, men måske i allerede har luret, hvilke smykker, der er tale om?

(Og hey, bare fordi jeg ikke har billeder af alle smykkerne endnu, så kan jeg jo godt dele min rabatkode med jer – koden er NANA og den giver 20% på hele jewlscph. Så kan i jo begynde at lure, og se om jeres favoritter er de samme som mine)

_______

Get the look:
Adlinks: weekday coat, minimum cardigan*, & other stories knit, diesel jeans, selected boots, fries clutch*, dw watch*, jewlscph 
jewelry* 
_______

*gifted

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skub i den rigtige retning