Suede, baby, suede

So last year

IMG_0674 IMG_0702

Haha, altså nej, jeg er ingen firstmover med CK-trøjen.. I know. Den har længe været på min liste, men jeg giver simpelthen ikke 800,- for en grå sweatshirt. No can do. Så den er blevet ved tanken, indtil i sidste uge, hvor den pludselig lå på Trendsales til en helt ok pris (og hvor jeg lige havde solgt et par bukser, så det føles faktisk lidt som om, at pengene ikke tæller). Lastmovers er også movers ;)..

Og så synes jeg i øvrigt lige, at vi skal give søde Nicoline et klap eller to på skulderen, for at få mit dumme kamera til at makke ret, og en forfrossen lastmover til at se helt ok ud (det er jysk for, at jeg er ret glad for billederne).

_______

Get the look:
Adlinks: zara coat, calvin klein sweatshirt, h&m jeans, selected boots, fries bag, dw watch*

_______

*gifted

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suede, baby, suede