Det allervigtigste

For the walls

plakater

Adlinks: 1: bird skeleton 2: matisse 3: eames chair 4: dragonfly 5: tie fighter 6: new york 7: copenhagen 8: vee speers

Hold nu op, hvor er der mange pæne ting, man kunne hænge op på sine vægge, hva? Jeg er nået til det punkt i min indretning, hvor de fleste større ting er ved at være på plads, mens væggene står gabende tomme. Det kan godt gå hen og blive et dyrt projekt, hvis man skal fylde en hel lejlighed, men det kan faktisk også gøres til en temmelig fin pris, hvis man kigger sig for. Så det har jeg gjort.

Nogle af plakaterne her er lidt mere pricy end andre, men jeg har forsøgt at begrænse mig til de betalelige af slagsen. Her er specielt Etsy helt fænomenal – hvis man altså har tiden, for hold nu op, der er meget rod også – bl.a. den her og den her shop, er jeg ret vild med. Ellers er danske Just Spotted også en favorit – det var her jeg fandt min Aarhus-plakat :).

Just Spotted har desuden de fineste rammer, men igen, hvis der skal sparres, så kommer man altså langt i IKEA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det allervigtigste