Siden sidst

En skub i den rigtige retning

goodie box

sponsoreret

Jeg har længe luret på “det der Goodie Box”.. Været lidt sådan – men jeg betaler jo for noget, som jeg ikke ved hvad er? Det kunne være katten i sækken, who knows? Det jeg havde glemt var, at man jo også ‘risikerer’ at falde over et produkt – eller flere – som man virkelig stod og manglede.

Helt ærligt, så ved jeg ikke om jeg havde prøvet konceptet af, hvis ikke de søde Impression-piger havde spurgt om ikke jeg ville teste det (og det siger man jo ikke nej til, vel?). Men nu hvor jeg har modtaget den første, så kan jeg altså virkelig godt se idéen i det. For mig har den allerede betydet en markant bedre hud efter en lille uge på grund af de små tests fra Egyptian Magic (for det er magic – men mere om det en anden gang).

Og netop sådan noget, er jo egentlig både det bedste og det værste ved konceptet her – at man opdager ting, man ikke anede, man manglede. Det er jo i og for sig ret fedt, jovist, men det kan altså virkelig blive dyrt i længden :D.. haha. Nå men pointen er, at hvis Goodie Box holder niveauet, så fortsætter jeg altså af egen lomme. Værdien af hver boks, er højere end den pris man betaler pr måned, så selvom man ikke får brug alting i hver boks, så er det stadig pengene værd (og så er det jo i virkeligheden ikke mere end et par cafébesøg).

Jeg synes selv, at det er en sjov indgang til produkter, som jeg ellers ikke havde fået prøvet, og hvis i har lidt luft i budgettet, så synes jeg altså, at i skal prøve det. Det foregår herovre  og der er altså ingen nedern bindingsperioder eller noget, no worries. At det føles som en lille juleaften at modtage og åbne den fine, lille boks – det er bare en bonus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst