Om lige at finde sig selv igen

Det allervigtigste

asos

Adlinks: boots, jacket, sneakers, jacket, shoes, coat, sneakers, coat, boots

.. Ok, det allervigtigste i hele verden er måske ikke overtøj og fodtøj.. Men lige præcis de to kategorier, er mine yndlingskategorier at shoppe. Og at have. Jeg har mange frakker, og en del sko (siger min kæreste, så tag det med et gran salt), og selv om man måske ikke har brug for flere frakker i samme snit, eller flere hvide sneakers, så er det altså fremragende at have!

For lige præcis de to kategorier i garderoben, er altså på hver dag – og hvor man ikke rigtig kan have den samme trøje på en uge i streg (med mindre man skriver eksamen, ahem), så er der ingen, der dømmer dig, hvis yndlingsfrakken er på hele ugen. Med andre ord: Man kan bruge dem som man vil. Til gengæld kan det også godt blive lidt kedeligt, hvis man dag ud og dag ind hopper i den samme frakke og de samme sko – admitted, jeg tænker ikke over, hvis andre gør det, men jeg kommer i hvert fald selv til at kede mig. Og det er sgu da synd, hvis man skal gå og blive sur på en lækker frakke, bare fordi man bruger den for meget, hva? Så hellere have lidt rotation i garderoben – man bliver så glad, når man finder en frakke, man havde glemt, at man ejede. Gensyn med en gammel ven, i ved.. Det bør man altså unde sig selv!

Haha, nu har jeg talt mig selv helt op til at shoppe – godt nok heldigt, at London kun er et par uger væk! Ellers var i hvert fald én ting fra collagen klikket hjem med det samme. Eller to.. Men desværre ikke Ganni-bomberen, for den er altså over budget, selv med Unidays.. Av, den er lækker ellers! Hvad ville i vælge, hvis det var jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om lige at finde sig selv igen