Om pænt hår og specialeemner

Siden sidst

IMG_0368

.. Har jeg specialepanikket pænt meget over et emne.
.. Har jeg fået en tag-dig-sammen-mail fra min vejleder.
.. Har jeg taget mig sammen og fundet et emne, som jeg virkelig tror bliver fedt!

Jeg overvejer at lave en form for speciale-føljeton herinde – måske i form af en ugentlig status, som dels kunne være sjov for mig selv at se tilbage på, men måske også kan bruges af jer, der sidder i samme situation eller måske snart sidder der? Og de af jer, der har overstået det, eller aldrig har haft planer om at gøre noget så dumt (ahem), i kan måske bare have det lidt sjovt over op- og nedture undervejs. Lad mig endelig høre, om det er noget, i kunne være interesserede i, ikke?

Nåmn, tilbage på sporet – siden sidst her jeg:

.. Hørt alle de foreløbige afsnit af søde Emma Martinys podcast – hold nu, en radiostemme <3. Den hedder Martiny Podcast, og jeg synes virkelig, at i skal give den et skud.
.. Fortsatte jeg med Man Repellers podcast Monocycle. Den er lidt ligesom at have en klog veninde til at sidde og snakke om alt og intet. Og det er altså rigtig rart. Og lidt inspirerende.
.. Har jeg veeeeeeentet og ventet på at lønnen skulle tikke ind: Snarligt velkommen til en af de her!
.. Er jeg ikke blevet klogere på, hvad jeg tager på til BDs fest i morgen – folk snakker kjoler og glitter. Jeg tænkte noget med flade sko egentlig.. Såeh, det ser vi lige på, ikke?
.. Har jeg været til et rigtig fint event med Duolac – det er sådan noget med mælkesyrebakterier og god tarmflora (yes) – og vi fik nogle prøver med hjem, så nu tester jeg mælkesyrebakterier. Glamorous bloggerlife, ikkå?
.. Har jeg flashet pænt, nyt hår – og drømt om herrepæne ting fra asos. Ret fint, men det var så også det eneste jeg nåede herinde. Wåbs.

6 kommentarer

 • Sofie

  Fed idé med specialeføljeton! Har selv haft første vejledermøde i dag og har optur over dels projektet og vejlederen! Fed start på en sikkert sindsyg proces

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ah, hvor dejligt :D! Jeg er også ved markant bedre mod i dag, end jeg var i går – haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kæmpe ja tak til specialeføljeton – om et år er det min tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak til speciale indlæg! 🙂
  Jeg skal selv til at begynde på processen, så føler med dig.. 😉

  //Creativecareers.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om pænt hår og specialeemner