Lørdagsshopping

Om pænt hår og specialeemner

IMG_0315IMG_0314

Juhu, jeg bliver så glad for mit hår, når jeg ser de billeder her! Det er virkelig vildt, så meget det gjorde, at jeg lige fik taget de vinterdøde spidser og fik en frisure igen. Yndlings Birthe Gleerup!

Outfittet er fra nogle få dage efter klipningen – altså for sådan snart et par uger siden. Fra før det blev isvinter og sårns, så det var faktisk ikke komplet latterligt med skjorten.. Det havde nok egentlig også været ok i dag, men kontordage = strikdage. Jeg har lige én dage tilbage på kontoret i den her uge, og så skal jeg sådan virkelig have hjernen op i gear: På mandag skal jeg skrive under på specialekontrakten, og jeg er stadig ikke sikker på hvad jeg vil skrive om. Så jeg tager resten af ugen fri, så jeg kan sidde på Dokk1 og kigge ud på vandet, indtil jeg får en åbenbaring, en vision eller bare en fin idé.

Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at komme i gang med specialeprocessen, men jeg kan godt mærke, at det er lidt stressende, ikke at kende sit emne. Det er alligevel et helt halvt år, jeg skal sidde med det her! Så skal det altså også være spændende 😀 haha

Er der nogle af jer, der sidder i samme situation nu? Der må næsten være enten noget speciale eller bachelor, er der ikke? Hvis i har lyst til at dele emne eller overvejelser i kommentarfeltet, så kunne det være helt vildt fedt!

_______

Get the look:
Affiliate: zara coat, minimum shirt, selected shoes, diesel jeans*
_______

8 kommentarer

 • Julie

  Jeg har det på præcis samme måde og har sjovt nok lige skrevet om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Jeg startede på mit bachelorprojekt her i starten af januar, og indtil november havde jeg intet emne. Jeg vidste hvilken retning jeg ville men præcis hvad det skulle være vidste jeg virkelig ikke. Så havde jeg en forelæsning om en bestemt type reaktion i beton og tænkte “hey det lyder da rimelig spændende” og så endte jeg med at tage kontakt til min nuværende vejleder og endte med at skrive om det 🙂
  Min holdning til de fleste ting bliver ret spændende når man skal sidde så længe med det, så er sikker på du nok skal finde noget fedt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   “Reaktion i beton” <3 .. Ejmen jeg bliver så glad over, at der findes sådan nogle emner – hvordan hulen skriver man om det? Eller måske nærmere bestemt, hvad skriver man? Eller regner man? Og hvad læser du egentlig?

   God pointe i øvrigt – at det nok skal blive spændende, når man sidder med det. Det tror jeg faktisk er en rigtig vigtig indsigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamma

   Jeg læser byggeteknologi på DTU, så når jeg bliver færdig, er jeg uddannet bygningsingeniør 🙂
   Jeg laver en del forsøg, og så skriver jeg en rapport om mine forsøg lidt ligesom man gjorde i fysik i gymnasiet eller folkeskolen 🙂 Så jeg både regner og skriver 🙂

   Det gjorde i hvert fald, at jeg valgte det emne, jeg gjorde. Jeg har brugt den pointe over for flere af mine veninder, der har været i tvivl om, de lige skulle vælge det projekt de havde i tankerne eller prøve at finde på noget andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Aah, det giver mening – sejt! Det er altså altid lidt fascinerende, når folk er så gode til noget, man selv forstår så lidt af.

   Tusinde, tusinde tak for klogt input 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så langt er jeg desværre slet ikke endnu, men lad mig lige sige wauw til det outfit! Det klæder dig virkeligt, og skjorten er seriøst lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Juhu, sådan nogle kommentarer er også altid velkomne 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsshopping