Siden sidst

Lørdagsshopping

Asos wishes

Affiliate: 1: trousers 2: boots 3: shirt 4: coat 5: boots 6: blazer

Aaah, hvorfor findes der så mange pæne ting, når man ikke skal bruge penge? Sådan seriøst? Det er uden undtagelse! Når man virkelig har ramt ‘sidst på måneden’, så er alting bare pænt. Specielt støvlerne – begge par – og den stribede frakke er jeg ret vild med. De tre andre ting har jeg i princippet i en eller anden afskygning i garderoben, men sorte bukser kan man aldrig få for mange af, og jeg mangler faktisk et bare, der ikke stumper så meget. Og mine hvide skjorter ting, holder sig aldrig rigtig hvide, så de skal skiftes ud på et eller andet tidspunkt.. Og blazeren? Den er lidt pænere i det end dem jeg allerde har og det kunne jeg altså godt bruge..

Det er ikke kun mig vel? Det med at finde alt muligt lækkert, når jeg er flad – og så aldrig kunne finde det samme, når jeg faktisk har penge?

4 kommentarer

 • Det evige paradoks – når man ikke må bruge penge, eller bare ikke har penge, har man lige pludselig brug for alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil lige tippe om at Selected Femme og Samsøe Samsøe har awesome udsalg lige nu. Jeg har købt næste års vinterfrakke hos Samsøe nedsat fra 1500 til 450 kr og en silkeblazer fra Selected Femme nedsat fra 1000 til 500 kr. Overtøj og klassiske items kan altid betale sig på udsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Uh, det lyder godt! Tak for tippet 🙂
   Og jeg er helt enig i øvrigt – klassikere på udsalg er en vinder!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst