Et strejf af varme

En eksamen og en ny jakke

IMG_0337

Kender i de dage, hvor man sidder og aftenen, og det føles som om dagen bare har været 10 gange så lang, som normalt? Sådan synes jeg næsten altid eksamens-dage opfører sig.. Det føles allerede som en evighed siden, at min krop gik i escape-mode – sådan har jeg det stort set altid lige før en mundtlig eksamen: Jeg sveder, jeg fryser og jeg er sikker på, at jeg skal tisse og kaste op. Det skal jeg aldrig. Det er bare lidt som om, min krop gør alt for at flygte fra situationen..

Ret dumt, for det gik jo fint – og resten af dagen har været kaffe med min far og min bedste veninde. Fremragende dag, faktisk. Sådan efter klokken 10.30 i hvert fald.

Og nu? Nu sidder jeg på sofaen og er lige ved at falde i søvn, Det sker også altid efter eksaminer. Jeg er helt basket! Haha. Så aftenen står på rar musik, lidt blogsurf og en masse glæden-sig. Til at komme i gang med specialet. Til at lønnen går ind lige om snart. Til London med Mia! Og til at vejret bliver lunt nok til at den fine jakke på billedet, kan komme på.

Jeg fandt den på ‘markant nedsat’-stangen i Gai & Lisva, og den er simpelthen perfekt – egentlig skal den nok ses på, men det må i have til gode. Indtil da må i forestille jeg noget let oversize med stumpede ærmer.. Haha, og det ser altså federe ud end det lyder! Promise.

2 kommentarer

 • Sofie

  Hej Nana,

  Hvor meget kostede jakken, og så du om der var flere tilbage?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg endte med at give 1000 for den mener jeg – men det var vist den sidste :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et strejf af varme