Siden sidst - og en adventsvinder

Søndagssort

Mandag og sidste dag på arbejde – og lige om lidt er det jul! Jeg mangler stadig at fikse en god bunke julegaver, så det er morgendagens projekt. Billederne her er fra den mest afslappede søndag i går med en tur forbi Godsbanen, et besøg på Skovmøllen og vaniljekrans- og småkagebagning hos min søde mormor.

I går var også den første dag i mine vinterstøvler – ikke fordi det var koldt, men fordi de er lækre. Og fordi jeg godt kunne ønske, at der var sne nok til at de var nødvendige. Solbrillerne var næste endnu mere snyd, for selvom jeg også godt gad, at de var nødvendige, så var det altså kun lige på til billederne. Rent snyd. Til gengæld er resten helt legit – tørklædet fra Too Good To Be Basic har fx hængt på mig siden jeg fik det, så det var også på igen, og jeg synes altså virkelig, at det gør sig godt i det helt sorte outfit! Jeg håber også, at i synes om outfittet, omend det måske er lidt svært at skelne de mange sorte lag ;)..

_______

Get the look:
Affiliate: zara coat, h&m jeans, tgtbb scarf*, royal republic boots, ray-ban sunglasses, & other stories bag
_______
*gifted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst - og en adventsvinder