Et outfit på udsalg

Siden sidst – og en adventsvinder

to good to be basic

.. Har jeg haft en af de mest inaktive uger på bloggen længe. Troede ellers lige, at jeg var færdig med ikke at have tid. Nåmn det tror jeg så altså forfra nu: God tid nu!
.. Har jeg haft dårlig samvittighed over ikke at skrive på min opgave – og god samvittighed over at skrive så meget på én dag.
.. Har jeg luret lidt på noget udsalg. Ijh, pæne ting altså!
.. Har jeg set ret meget Star Wars – vi skulle lige se de gamle, så vi kunne følge med i den nye, ikkå? And. It. Was. Awesome.
.. Har jeg shoppet lidt julegaver og tænkt og tænkt over resten af dem. Well, det ville fanme også være mærkeligt, hvis jeg ikke skulle fikse de sidste den 23…
.. Har jeg tippet om en rigtig god gaveidé til enten en selv, eller en, man er på lidt dyrere gaver med.
.. Har jeg været forbi Støy og savle lidt ekstra på de her. Someday!
.. Har jeg savnet solen og lyset helt vildt! Det der tæppe af skyer, der har ligget de sidste mange dage – jeg er ikke fan.. Og hvor bliver sneen af? So far er det jo helt håbløst snemandsvejr.
.. Har jeg fejret hende her sammen med en håndfuld virkelig dejlige piger.
.. Har jeg fulgt med i alle jeres favorit-julesange i den 4. adventskonkurrence – det har været vildt hyggeligt og i er mere end 200, der har svaret!
.. Har jeg faktisk også trukket en vinder – det blev Freja! Jeg sender dig en mail med det samme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit på udsalg