Året der gik #4

Årets sidste – og lidt om nytåret

IMG_0295-RecoveredIMG_0286-Recovered

Så blev det tid til årets sidste outfit – i hvert fald herinde. Ude i virkeligheden sidder jeg med det samme nytårsoutfitstress som så mange andre, men denne gang med et godt udgangspunkt. Jeg har nemlig udsalgsshoppet verdens smukkeste kimono (der altså er sat ned i Magasin, men er udsolgt online). Pænpænpæn. Og en smule atypisk for mig – ikke på grund af det sorte udgangspunkt (well duh), men med både velour og guld, så er vi altså kvantespring fra basisgarderoben herhjemme. Den var pivdyr (selv på udsalg), men den kan altså både dresses ned til hverdag og op til fest – og hey, så har jeg ikke købt festtøj i flere år.. Såeh, justified!

Aftenen skal bruges på noget så eksotisk en location som Viby, og så er det noget med god mad, godt selskab og min kæreste under armen. Han har været solidarisk med mit guldprojekt, og har købt en fantastisk butterfly i h&m – vi er ret elegante sammen, hvis i skulle være i tvivl.

Og i morgen? Der ligger jeg nok på sofaen og spiser chips med dip. Måske med en kold cola i nærheden. Sundt og nærende.

Hvad er jeres nytårsplaner?

_______

Get the look:
Affiliate: zara coat, stradivarius blouse, diesel jeans*, selected shoes, ray-ban sunglasses, & other stories bag
_______
*gifted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #4