Året der gik #3

Året der gik #4

IMG_96043

I oktober var vejret perfekt til mine garderobefavoritter – manner, jeg savner de jeans for tiden! Og de bare ankler <3.. Oktober var også måneden, hvor jeg klikkede den fine honeycomb-kæde hjem i guld og I’m telling you, den var et godt køb. Derudover snakkede jeg om min yndlings-livredder til træls (vinter)hud og så drømte jeg om pæne, pæne læderstøvler.

c800x1024

I november blev det pludselig mørkt, og da min garderobe har det med at følge vejret lidt, så drømte jeg om sorte ting (på udsalg). Pæne sorte ting. Jeg hoppede også i et seriøst 90’er outfit og så nåede jeg lige at vinter-suite-op i gråt, før jeg rev en uge ud af kalenderen og tog til sydspanien. Da jeg kom hjem igen var det blevet (endnu) koldere, så jeg tippede om pæne, varme vinterfrakker – det indlæg er vist også relevant igen nu (og nu er nogle af dem endda på udsalg)..

IMG_0266

Og så er vi kommet til december. Den absout mest stille måned herinde, måske nogensinde. Jeg havde rod i hovedet og så kom der lige en flytning oveni hatten. Og så en eksamen. Og så jul. Men altså, jeg nåede at flashe boligønsker, tippe om absurd billig cashmere og drømme om lækre vinteroutfits. Og så blev det til et enkelt outfit eller to – det her tøj har jeg nærmest haft på hele måneden.. Eller, sådan føles det i hvert fald ;).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #3