Året der gik #2

Året der gik #3

woodwood3

Vi er allerede kommet til juli! Shit, et år er kort, når man deler det op på den her måde. I juli havde jeg sommerferie og jeg smuttede i sommerhus med familie ni tre uger. Ah. Og så havde jeg grøn på! Det gad jeg godt gentage. For det er sgu da pænt? Juli var på mange måder vild, for ud over farve købte jeg både striber og guld! Crazy. Og så var jeg doven og tippede om en herre god og herre billig vippe/bryn farve. Juli var rar.

weekday aviana coat3

August startede ud med at fejre min fødselsdag i de smukkeste omgivelser i sommerhuset og da jeg kom hjem igen, startede min nye virkelighed med 9-17-kontordage. Og så havde jeg den her kjole på ret meget af tiden. Og den her frakke på hele tiden. Uh, og min obsession med guldsmykker fortsatte – jeg vil stadig have alt på collagen (og jeg har faktisk fået en af tingene i julegave).

likelondon4

I september spændte mine outfits fra det mest prinsessede jeg længe har haft på, til ripped jeans og herresko. Skoene var i øvrigt et af årets bedste køb, tror jeg – altså se lige hvor fine de er? September var også måneden, hvor jeg for alvor blev korthåret (jaja, ikke Emma Watson kort, men Nana-kort i hvert fald). Derudover tippede jeg om mine fire girlcrush og så panikkede jeg lidt over at have under et år tilbage som studerende. Det gør jeg i øvrigt stadig..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #2