Året der gik #1

Året der gik #2

ootd

Så gik søndag med udsalgsstart og nu er vi klar til part to af året der gik herinde. Juhu.

I april flashede jeg nogle ret fine outfits – blandt andet hverdagssuitet og det dovne jumpsuit. Jeg gjorde mig også kloge tanker om tidsløse køb og det indlæg er faktisk også relevant nu her, hvor udsalget brager derudad. Jeg blev også inviteret til den fineste inspirationsaften med Julia Lahme og L’oreal. Uh, og så tog jeg til Budapest, hvor jeg slet ikke havde tid til at blogge.

Budaguide11

I maj flettede jeg en guide til Budapest sammen og i tog ret fint imod den. Det var også måneden, hvor jeg suitede op og indså, at mit hår var blevet virkelig, virkelig langt – det resulterede i en klipning, som jeg blandt andet flashede her. Uh, og så var det måneden, hvor jeg tog min lillesøster under armen og hoppede på et fly til sydfrankrig for at besøge min mor. Ret lækkert afbræk fra læseferien i øvrigt.

bloopers

I juni blev det endelig sommeragtigt og så tog jeg – eller, det var vel egentlig søde Mia – nogle af de billeder, jeg stadig er allermest glad for. For at veje lidt op for det, viste jeg jer så nogle af de billeder, i ellers aldrig ser. Generelt var det her en måned med mange outfitbilleder og jeg nåede både i nederdel og croptop og feriejumpsuit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #1