Søndagssort

Året der gik #1

cfw7

Aaaand the blogger is online.. Jeg har holdt jul ved min onkel og tante, der er kommet til at smide koden til det trådsløse net væk.. På den måde har det været ret nemt, bare at trække stikket herinde fra, men ijh, jeg har savnet jer! Og hvad er bedre at vende tilbage med, end en oversigt over året der gik?

For mig er det en måde at reflektere over hvad året egentlig har bragt mig – for selvom jeg ikke som sådan er privat herinde, så er det stadig en form for virtuel dagbog for mig. Jeg kan huske tanker og sindstilstande, når jeg ser bestemte indlæg, og det er altså ret specielt. For jer håber jeg bare, at det er god ferieunderholdning – sådan har jeg det i hvert fald selv hos andre blogs. Så lad os komme i gang med årets tre første måneder.

for-fifteen1-680x1527

I januar tog jeg et smut til sydspanien. Jeg lovede jer, at jeg havde planlagt alt muligt og det så sådan her ud.. Fra sol og varme på costa del sol til minusgrader (og bare ankler. jesus) til min allerførste (og so far eneste) modeuge. Det var også i januar, at jeg forsøgte at planlægge mine køb for 2015 – og jeg har holdt den ret godt! Læderskinnies og de sorte støvler mangler jeg stadig. Og så blev solbrillerne guld i stedet for sorte. Who would’ve thought?

80379571-9ad9-418f-9c81-ab6787180454

I februar lavede jeg min første ægte spørgerunde – og så endda med dertilhørende vlog-svar. Sgu! Jeg har stadig ikke set videoen igennem selv. Faktisk var jeg generelt ret overskudsagtig på bloggermåden og fik både lavet et flowchart til garderobeoprydning og et indlæg med en tilpas navlepillende titel: “Sådan stjæler du min stil“.. Ligesom med stjernerne, ikke ;)?

c800x459

I marts var jeg lidt mere kedelig og så lavede jeg herremange collager! Til gengæld var de pæne og det her kunne jeg fx godt hoppe i i dag, hvis temperaturen var til det. Eller det her, som temperaturen faktisk er til. Uh og så lavede jeg en fremragende liste over 10 ting man kan lave på en regnvejrstirsdag. Jeg kan afsløre, at listen også kan bruges på regnvejrsjuledage, hvis det er ;).

2 kommentarer

 • Hvor fint med tilbageblik, man når så meget og alligevel så lidt 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, det er nemlig altid lidt tankevækkende, synes jeg 🙂
   Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssort