Ripped & cropped

Tanker om et udsalg

and pants rabat

Affiliate: Sneakers, sweatshirt, sneakers, beanie, boots, jacket

Oooheeeemgeee, jeg kaster næsten en lille smule op i munden over black friday hypen. Mest fordi jeg synes, vi bliver lidt snydt i Danmark med de der 20-25% – hvor er mine 80%? Også lidt fordi der i én reklameblok er blevet sagt (eller råbt) “black friday” i hvert fald 50 gange. Nå. Men rabatter er stadig rabatter, og selvom det ikke engang er fredag, har rigtig mange webshops allerede startet udsalget.

Asos har 20% på alt. Som i alt! Så de af jer der, ligesom mig, var lidt forelskede i nogle af de varme jakker fra det her indlæg – nu er et godt tidspunkt. Jeg tænker lidt, at i nok allerede ved, at Asos kører udsalg, og jeg har næsten lige lavet collager derfra, så i stedet har jeg kastet mig over Andpants, hvor udvalget er noget mindre, men sådan virkelig lækkert – og så er de 20% ret nødvendige på en del af tingene ;)..

Faktisk burde man spare op til ting som black friday – tænk lige, hvis man fx havde råd til at spare 3200,- på Acnes Velocite? Så kunne man bruge de penge på at klikke fine Jensen med i købet, helt uden at blinke. Gratis Jensen, nærmest. Og i forhold til Velocites nypris kunne både huen og enten trøje eller et par sneaks også ryge i kurven. Så havde man også brugt lige omkring 16000, men hold nu op, man havde fået meget for pengene i forhold til normalt, hva? Alternativt kan man nøjes med en af de lidt billigere ting. Huen er jeg fx virkelig klar på! Sweatshirten er virkelig old news, men jeg vil altså stadig herregerne eje den. Og sneakers? Jamen dem kan man altid bruge – og de grå ser endda helt vinteragtige ud.

Skal i shoppe Black Friday-udsalg? Og i så fald hvor? Og hvad? Sparer i op til bestemte ting eller er det spontane køb? Lemmeknow.

4 kommentarer

 • Maja

  Hvilket program har du brugt til collagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde personligt ikke tænkt skidemeget over, at det var Black Friday i november, da vi gik ind i måneden. Så jeg ville ønske, jeg ikke havde brugt alle mine penge :joy: Ej, jeg synes bare det falder lidt skidt (for mig i hvert fald), fordi jeg sidst på måneden ikke har så mange penge at bruge af. Men altså – rabatter skal man aldrig kimse af 🙂 Så må jeg huske det til næste år :satisfied:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, jamen ikkå?! Kunne man lige have skubbet det til efter SU’en var gået ind måske :D? .. Jeg krydser også fingre for, at jeg husker det til næste år 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ripped & cropped