In the nude

Ripped & cropped

Sort zara frakkeSort zara frakkeSort zara frakkeSort zara frakke

Fordi når man er snotforkølet, er bare ankler en fremragende idé. Det ved alle. Ikkå? .. Helt ærligt, så er det fordi, jeg har ventet for.e.vigt. på at fotografere det her outfit. Det er bare som om, lyset og tiden ikke har været til det, og i mellemtiden droppede temperaturen altså nogle grader. Det sker. Og så slemt var det faktisk slet ikke med lidt bar hud. Promise.

 I hvert fald var det det hele værd, da lyset, stedet og, well, mig selv, lige spillede sammen på de første outfitbilleder herinde i hundrede år. Det er også lidt nyt for mig, det med en synlig bluse under en strik – jeg var lidt bange for, at er ville gå totalt mormor i den, men jeg synes, det spiller. Blusen er i øvrigt ny og en røvbillig sag fra Stradivarius, som jeg allerede nu fortryder, at jeg ikke købte mange flere af. Den der spontane fornuft kan altså godt være lidt et selvmål ind i mellem. På den anden side har depositum og forudbetalt leje lige slugt hele min konto, så måske det i virkeligheden var meget fint..

Som en lille bonus, er det lidt nemmere at se min fine, nye frakke på de her billeder – den var altså virkelig(!) et godt køb. Og hey, må jeg så ikke lige høre, hvad i synes om mormor-stylingen?

_______

Get the look:
Affiliate: zara coat + jeans + boots, stradivarius blouse, & other stories knit + bag
_______

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the nude