En vinder og en trøst

Om at overraske sig selv

 photo c800x685.jpg

Affiliate: t-shirt, jeans, cardigan (on sale), boots, bag

Ajmen – Nana for et år siden, havde ikke troet på det: Først var der guldsmykker på bloggen og nu en brun taske?! Ikke desto mindre – her er den. Med en kraftig dosis tumblr-inspiration som drivkraft, but still. Det er faktisk lige præcis det her, jeg elsker allermest ved tumblr – at man pludselig kan se noget stylet på en helt bestemt måde, der rykker ved alt det, man troede man mente om, say, en brun taske. Fx “aldrig blande brun og sort”. Ret kedelig regel i øvrigt – og jeg synes billedet illustrerer hvorfor.

Det er i øvrigt sådan noget her, der gør det virkelig sjovt at have en blog. Om et år kan jeg se tilbage på det her indlæg og enten tænke “hahaa, midlertidig hjerneblødning” eller “nåja, det var der omkring jeg fik den helt fremragende idé om en brun taske”. We’ll see. Sidste år så det faktisk meget fornuftigt ud – det her kunne jeg snildt springe i i dag og et par af tingene herfra er da også flyttet ind.

Har i ikke også de ting i garderoben? Ting i for et år siden aldrig havde troet, i ville have i garderoben, men som virkelig spiller? Eller ting, der bare aldrig rig blev en god idé? For eksempel slog det her bare aldrig rigtig igennem herinde.. Thank god.

4 kommentarer

 • Årh, jeg er så meget med dig på den her! Jeg købte den lækreste mørkebrune lædertaske på en ferie for tre år siden, men brugte den ikke før halvandet år efter, netop fordi at brun og sort da bare overhovedet ikke går sammen… I dag knuselsker jeg den og forstår ikke rigtig hvorfor det lige var at sort og brun ikke gik sammen, haha..

  tak for en skøn blog og tumblr ikke mindst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ahaha, jamen det kan jeg SÅ godt følge! Det er derfor man ikke skal sælge sine ting alt for hurtigt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Mega pæn kombi på billedet, kan godt forstå du blev inspireret!

  Hvor er den flotte taske fra (og evt. modelnavn)? Den er udsolgt når man følger linket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jamen ikkå?
   Ijh, øv – den er fra Mango er er vist stadig tilbage på deres egen hjemmeside her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder og en trøst