Om at overraske sig selv

90ies vibe

light grey5Light grey light grey8vintage levisLight grey4

90ies all the way. Haha. Outfittet er fra i fredags – og som i måske har gættet, før den stod på suit og Hollywoodhår til fest med Fashion Unit ;).. Outfittet her er nærmest et stort 90er flashback, men jeg synes faktisk, at det spiller ganske glimrende. I hvert fald til en chill fredag eftermiddag. Bukserne købte jeg i sommer og selvom jeg lidt bedre kan lide dem med opsmøg, så kan jeg altså ikke helt lade dem ligge nu her, hvor de brede ben tager os nogle årtier tilbage. Så kan man ligeså godt gå all in og stoppe en trøje i taljen. Eller lidt all in i hvert fald – for resten af udtrykket er i virkelig ret minimalistisk. Hm.

Anyhoodles – kan i lide det? Det er virkelig sjældent, at jeg er i så lidt sort, og det er altså bare lidt ude af min comfort zone på den her årstid (hvor jeg nærmest ikke kan finde ud af andet end sort). Ikke desto mindre er jeg ret glad for billederne. Men hvad siger i?

_______

Get the look:
Affiliate: mango coat (similar), zara knit (similar), levi’s jeans, cos beanie, vans sneakers, & other stories bag, daniel wellington watch
_______

4 kommentarer

 • Ida

  Den dér beanie fra Cos er absurd stor i størrelsen! Den falder af hver gang det blæser. Eller har jeg bare et lillebitte hoved?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Nope, den gør det samme ved både mig og min veninde -.- .. Pisseirriterende og grunden til, at jeg ønsker mig en ny hue.
   Til gengæld er den har fantastisk, når det er vindstille 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit 😉
  Casuelt med kant, det er virkelig spoton’

  //www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak :D! Ind i mellem er casual bare helt helt rigtigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at overraske sig selv