1. advent - en update & en vinder

2. advent – 600 kroner til Hvisk

hvisk konkurrence

Godaften. Shit, en mandagsagtig mandag, det har været. Gruppearbejde, forelæsning, mere gruppearbejde – og så skal der lige gøres hovedrent i den gamle lejlighed i aften. Juhuu..

Til gengæld har jeg godter i ærmet til jer, for på søndag rammer vi 2. adventssøndag, og der hiver en af jer et gavekort på 600 kroner til Hvisk hjem. Det gad jeg edermanme godt selv at bruge – jeg har fundet nogle af mine favoritter frem på collagen, og en del af det kunne godt ryge den her vej, for 600,- rækker faktisk ret langt på Hvisk..

For at vinde skal du:

– Smutte forbi Hvisk og finde ud af, hvad du ville klikke hjem, hvis du vandt.
– Smid en kommentar, med links til dine favoritter, og måske en lille julehilsen.
– Husk at kigge ind forbi på søndag, hvor jeg trækker en heldig adventsvinder.

God karma på Bloglovin’ er selvfølgelig også velkomment, men det er altså ikke et krav. Nå. Nok snak – gogogo. Så vil jeg vende tilbage til gruppearbejdet.. Og så vil jeg gøre rent. Og SÅ vil jeg sove <3

226 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent - en update & en vinder