Siden sidst + en Black Friday oversigt

1. advent – en update & en vinder

giveaway

Godmorgen her fra flytterodet. Jeg sidder på en pude i det, der indtil i går lignede min stue. I dag er den fyldt med flyttekasser og om en halv times tid vælter det ind med venner og familie, der hjælper os med flytningen. Fanme heldigt med mine spagettiarme.. Og måske jeg skulle skrive lidt hurtigt, så jeg også når lidt morgenmad før det går løs.

Nå. Men flytterod til trods, er det altså første advent, og selvom jeg ikke får tid til meget julehygge i dag, så skal vi stadig have fundet en vinder af den første adventskonkurrence! Jeg har kørt en random number generator og vinderen blev kommentar nummer 26 – Mei. Så tillykke! Jeg sender dig en mail med det samme, så de søde damer hos Birthe Gleerup kan få din gave afsted så hurtigt, som muligt.

Til resten af jer vil jeg bare ønske en glædelig første advent – jeg håber, at den bliver mere afslappet end min ;)..

1 kommentar

  • Mei

    Hvor er det lækkert, vil glæde mig til at modtage gaven! Mange tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst + en Black Friday oversigt