Hey blondie

Om Cashmere

cashmere

Cashmere, kashmir. Kært barn, mange navne. Og uanset hvad man kalder det, så er det lavet af varme og rarhed og så er det mit ultimative favoritmateriale. Jeg lever i mine cashmeretrøjer året rundt, men specielt nu, hvor temperaturen daler, er de altså helt uundværlige. Der er nemlig rigtig meget varme i materialet, så ens trøje behøver ikke være specielt tyk, for at være varm.

Som billedet måske hinter, så er min samling vokset lidt over årene og tæller pt to fra Weekday, to fra H&M, en fra Zara, en fra & Other Stories og en fra Magasin. Den fra Stories er helt sikkert den blødeste, mens den fra Magasin er både tyndere og lidt mindre blød i kvaliteten (men altså, cashmere er cashmere, så “mindre blød” er stadig amazeballs). Blødhedsskalaen går: Stories, Weekday, Zara, H&M, Magasin – så ved i det ;)..

Og jovist, alt har en bagside. Cashmeres akilleshæl er vaskemaskiner – eller, jeg tør faktisk ikke teste det. Kan ikke lige bære, hvis jeg ødelægger en af trøjerne i forsøget. Man kan heldigvis komme rigtig langt med at dampe krøller og lugt væk – jeg plejer at hænge trøjerne op ude på badeværelset, mens jeg er i bad. Det trick er i øvrigt også fremragende til drilske silkeskjorter + det løse. Ellers står den på håndvask og jeg lover jer, cashmere er besværet værd.

Er i andre med en lille cashmere-obsession? Og har nogle af jer måske prøvet Asos’ cashmere? Jeg er nemlig lidt forelsket i de tre her, men til den pris, skal de altså også være gode. Og helt ærligt, måske man bare skulle vente, til Asos spytter en rabatkode ud. Ellers så HUSK, at der altid er 10% studierabat med Unidays.

 photo c800x347.jpg

Affiliate: first, second, third

6 kommentarer

 • Camilla

  Tak for det indlæg! Jeg leder med lys og lygte efter lækre men ikke alt for dyre cashmere trøjer, så tak for tippet – hvor er din sorte fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Uh, så ville jeg nok gå efter H&M, som er virkelig fint til prisen eller weekdays mandeafdeling måske – der er min navy fra. Uh, eller Magasin, hvis der stadig er noget tilbud – jeg gav kun 300,- for min!
   Jeg har to sorte – en med rullekrave fra weekday og en dyb v-neck fra & Other Stories 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Suk, hvor er de flotte allesammen! Virkelig en fin samling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   En af de bedste ting nogensinde at samle på 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg har en lysegrå cashmere-bluse fra Asos WHITE fra sidste år. Det er verdens blødeste bluse, som virkelig holder på varmen. Den er både fin og alle 900 kr værd. Jeg elsker at putte mig i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey blondie