25% på sublimt basis

Mandagsøjne

leather pants chooleather pants choo

Åårh, så er der små, trætte weekendøjne for alle pengene – grunden til, at jeg normalt gemmer mig bag solbriller, men ret passende på sådan en mandag morgen, alligevel? Billederne er fra i lørdags, hvor jeg måske aldrig sådan rigtig vågnede, men til gengæld havde en helt vildt hyggelig dag med min yndlings-Julie.

Og lur så lige benene: Jeg har nemlig været ok heldig på Trendsales, synes jeg. Det er læderbukserne fra den efterhånden ret gamle kollektion med Jimmy Choo, som jeg fandt til en rigtig fin pris! Så nu har jeg en lille fest over, at kunne holde varmen på benene fremover. Juhu!

Og hey, fik i luret lidt på mine basis-favoritter fra boozts udsalg? Hvis der skal mandagsshoppes, så er det altså der. Siger det bare. Hvis ikke, så kører min giveaway stadig lige her ;). God mandag, ikke?

_______

Get the look:
Affiliate: zara coat, h&m leather pants (similar), tgtbb scarf, & other stories bag, vans sneakers
_______

*gifted

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på sublimt basis