Bootylicious (på budget)

Hey blondie

IMG_9858IMG_9846IMG_9857

Et lidt mere råt outfit, end hvad jeg har gået i foråret og sommeren igennem. Jeg har lyst til at pakke mig ind for tiden, og det går uendeligt ringe med cropped suit pants (hvor pæne de så ellers måtte være).

Og hey, kan vi lige tage to sekunder til at værdsætte det lyse hår? Jeg roder ind i mellem rundt i arkiverne herinde og kan se, at det godt nok var noget mørkere sidste år.. Farven nu her er meget mere mig – det er den farve, jeg ‘tænker’ mig selv med. Kender i det? At man ser sig selv som mere lyshåret end man så er, når man ser et billede? Det forreste af mit hår er altid lidt lysere end det andet, og det er kun det jeg ser jo – indtil jeg ser et billede ;).. I hvert fald: Jeg er SÅ glad for den farvning her og vil på det varmeste anbefale Birthe Gleerups miljøvenlige salon <3

Nu. Working nine to five. Så jeg er hjemme igen, når solen er gået ned. No wonder, at man får shoppecravings i den her tid ;).. Husk forresten giveaway’en – den kører lige et par dage endnu nemlig. Og hvis i falder over noget andet fra Hvisk, så har de altså 20% hele ugen med CELEBRATING20.. Siger det bare.

_______

Get the look:
Affiliate: h&m jacket (similar), zara pants + boots, tgtbb scarf, ray-ban sunglasses 
_______

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bootylicious (på budget)