Siden sidst

En vinder og en trøst

 photo IMG_9905.jpg

Årh, det blev lige et lidt senere indlæg, end jeg havde regnet med. Jeg stod op omkring halv tre og resten af dagen har jeg brugt på at grine af billeder fra i går. Jesus altså.

Nå. Men det er blevet tid til at trække en vinder af min giveaway – jeg kørte en random number generator og vinderen blev Julie. Tillykke! Jeg sender dig lige en mail, når jeg har spist min frysepizza <3

Til resten af jer, vil jeg bare sige tusinde tak for deltagelsen! Hold op, i var mange. Og så vil jeg lige minde om, at Hvisk har 20% på hele deres udvalg (10% på 24 karat). Det er koden CELEBRATE20, der giver rabatten og den gælder til i morgen midnat, hvis i lige skal nå, at have noget med :).

I må have en fortsat rar lørdag. Jeg vil vende tilbage til dyne og frysepizza indtil den om et par timer, står på 007 i Cinemaxx – WUUH!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst