Mandagsøjne

Bootylicious (på budget)

 photo c800x1024_2.jpg

Ijh, jeg er virkelig inde i en periode, hvor penge godt måtte vokse på træerne! Vejret er koldt, men sindssygt smukt og jeg har lyst til at optimere hele min garderobe, så den passer til efterårsvejret! Det betyder blandt andet – i havde måske gættet det – at jeg craver nye støvler. Ikke fordi jeg mangler støvler, men fordi jeg elsker støvler. Specielt de tre på collagen her. De er mine ‘ones that got away’.. På den måde, hvor man sådan set ‘bare’ kunne spare lidt op, men altså, de er dyre, ok? Så der skal lige ske et lille mirakel, før de flytter ind. Anyhoodles. Introducing: Numero uno – Toga Pulla er med sine westernreferencer seriøst som skabt til mig! Det var kærlighed ved første blik og den bliver kun stærkere. Så er der Acnes ‘Jensen’.. Jeg har også forelsket mig i Jensen. Ud over, at navnet er helt fantastisk, så er den bare indbegrebet af minimalistisk lækkerhed! Og den her har jeg faktisk fundet nogle helt ok high-street-bud på, synes jeg. Sidst, men ikke mindst er der Chloés ‘Susanna’. Gammel kærlighed, i ved.. Igen er det noget med de westernreferencer, som jeg seriøst digger – her med lidt bling oven i hatten. Ijh <3

Har i ikke også sådan nogle ting? Altså de ting, der ville fuldende garderoben. Den mytiske prik over i’et. Bærret på toppen og what not. Måske man i princippet godt kunne spare op til det, men man ved bare godt, at det er lidt uden for ens rækkevidde?

Nåmn tilbage på sporet – læderstøvler på budget. Eller.. De koster i hvert fald allesammen under 1000 kroner. Og så er de også alle i læder, så med lidt god skopleje, er der altså støvler til ret mange år. Har i en favorit?

 photo c800x444.jpg

Affiliate: Mango 499,-, Bianco 840,-, Pavement 899,-, Steve Madden 949,-, Vagabond 675,-, Selected 999,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsøjne