Alley cat

Tone i tone

 photo c800x480.jpg

Affiliate: coat, pants, rings, knit, sunglasses (25% off w. 25ind), sneakers

Altså, ikke fordi vejret som sådan indbyder til gråt i dag – det ser faktisk rigtig pænt ud, derude – men tone-i-tone er virkelig en af de ting, der vokser på mig for tiden. Det kræver lige lidt, men resultatet kan simpelthen blive så fint!

Guldsmykker ville også være oplagte, til at give lidt varme og kontrast – ligesom kork-detaljen på skoene, men nu gik jeg lige all in på collagen. Specielt strik og bukser er ret højt på min liste lige nu. Strikken mangler jeg som sådan ikke, den er bare pæn, men jeg er faktisk ret low på bukser, der ikke stumper. Specielt noget herre-inspireret á la disse kommer jeg til at mangle, når det bliver lidt koldere. Også i sort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alley cat