Tone i tone

Sorte sneaks

ripped uniformripped uniform4ripped uniform2

I går aftes havde jeg Fashion Unit på besøg til mexi-mad fra Vaca, en lille øl og en masse snak. Helt vildt hyggeligt! Og så havde yndlings-Mia heldigvis tid til at komme forbi lidt før, så vi kunne nå at skyde nogle billeder. Der er nemlig kommet lidt nyt til, som jeg virkelig har glædet mig til at vise jer! Til Ellos-eventet i torsdags var vi så heldige at få et gavekort med hjem og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det skulle sorte sneakers i min retning – også selvom cashmereudvalget virkelig trak. Jeg måtte selv smide lidt oveni, men så stod der altså også et par nye sneaks på posthuset under 48 timer efter. Pretty damn good, når man har vænnet sig til Asos’ leveringstider ;).. Jeg håber, at I kan lide dem – for i kommer nok til at se lidt mere til dem.

Rullekraven er faktisk også ny – den er en gave fra Rosemunde og farven er lige i skabet, synes jeg. Den er ret kort i fittet, men til bukser som disse eller en høj nederdel, er den helt perfekt. Jeg tænker også, at den kunne være cool under en anden strik, når vinteren engang virkelig kommer, men den tid den.. glæde?

I dag står den på turbo-besøg hos Lasse og så hedder det praktik resten af dagen – og i aften? Der skal jeg nok lure netflix.. Hvad står jeres dag på i dag? Og er der nogle af jer, der er i praktik?

_______

Get the look:
Affiliate: Asos blazer, zara jeans, rosemunde turtleneck, vans sneakers, & other stories bag
_______

4 kommentarer

 • Hvor ser du fantastisk ud og skønne billeder. Dine sneaks er super fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ijh, mange tak 😀 Jeg er også vildt glad for dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  de jeans er simpelthen bare de fedeste! Jeg nåede desværre ikkeat få fingrene i dem, men cool er de og de passer godt til dine smukke stænger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ijh, tusinde tak :D! De var virkelig et godt køb, synes jeg – skal nok råbe højt, hvis jeg finder et par, der minder om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tone i tone