Get on your dancing shoes

Fire favoritter

20897291319_013e51629e_o

Photos: Tine Andrea/thefashioneaters.com, Mirjam/mijaflatau.com,
Lee/figtny.com, Kaitlyn/modernlegacy.com.au

Torsdag. Og tid til at sende lidt linklove ud på the interwebz. Ikke så meget fordi de her damer som sådan har brug for links – det ser ud som om de klarer sig helt fremragende – men fordi i altså skal kende dem, hvis i ikke gjorde det i forvejen. Jeg har fundet fire af de outfits, der har sat sig mest hos mig, for kombinationen af de her fire stiluniverser, kan jeg virkelig godt se mig selv i – bare se på billederne! Det er fire rimelig forskellige outfits, fra Mijas helt chill til Tine Andreas simple suit, men jeg kunne altså godt se mig selv i dem allesammen – kan i se det? Ogæh, mon det her på et eller andet underbevidst niveau forklarer, at der pludselig røg tyve centimeter af mit hår?

Jeg kan i øvrigt altid godt bruge lidt flere favoritter, så hvis i kender nogle blogs, insta-profiler, tumblrs eller lignende, der minder lidt om de her, så sig lige til, ikke :)?

6 kommentarer

 • Rene

  Jeg er sikker på at du vil se kanon ud i de 2 nederste og ret elegante outfits.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Nana,
  Hvad er det nu det medie, som du (mener jeg) og mange andre bloggere bruger til at gemme inspirationsbilleder (som dem ovenfor) i? Er det tumblr, pinterest, flickr eller hvad er det, det hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg bruger primært tumblr (og det er mit indtryk, at det er det mange bruger) – pinterest fungerede ikke helt så godt for mig i hvert fald 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   …hvad hedder du derinde forresten?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Der er lavet lidt om på det i løbet af det sidste års tid, mener jeg – men funktionaliteten er den samme 🙂
   Min side finder du her

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ok, perfekt. Det er også sådan en profil jeg har oprettet. Synes bare det ser anderledes ud end jeg huskede det…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get on your dancing shoes