Sorte sneaks

En klassiker: Den hvide skjorte (under 333,-)

 photo c800x658.jpg

En klassiker – og lige så simpel den er, lige så svært kan de være, at finde den rigtige. Ligesom med ‘den lille sorte’, findes den hvide skjorte nemlig i alverdens materialer og snit, så det gælder om at holde tungen lige i munden, når der skal vælges. Skal den falde tungt eller være mere stiv i det? Skal den være oversize eller mere fitted? Og hvor gennemsigtig må den være? Det hele er en smagssag og det er ikke sikkert, at én hvid skjorte er nok (om ikke andet, så fordi hvid har det med at blive.. well, ikke-hvid)..

Personligt har jeg ikke lyst til at give vanvittigt mange penge for en hvid skjorte – det er den simpelthen for sart til. Til gengæld gider jeg fx heller ikke polyester og snittet skal også være rigtig.. Så sådan et mellembudget passer nok mig bedst. Jeg har pt en oversize skjorte (der desværre ikke er specielt hvid længere – den skal snart skiftes ud) og så har jeg lige fået en rigtig fin, mere fitted en, som jeg glæder mig til at vise jer.

Jeg har altid nogle stykker til at ligge på min saved-liste på Asos – sådan just in case, der kom en god kode eller en af dem blev sat ned. Eller bare in case jeg fik taget mig sammen, i ved. De her er mine favoritter pt – der er links under collagen. De dyreste står til 333,- og så er der jo 10% studierabat altid :).

Edit: En sød læser har lige gjort opmærksom på, at der er ekstra rabat at hente – jeg var lige inde og kigge, og der er faktisk hele 25% på over 1400 styles lige her – og så er der måske, måske ikke, ekstra studierabat for tiden – det må i selv lige teste, for det er da virkelig et forsøg værd. Jeg skal – ligesom min søde læser Matilde – se om det virker på deres egne peg trousers, nærmere bestemt de her.

OG der er lige gået løn ind. Det fandt jeg selv lige ud af – bare lige hvis der var andre, der ikke havde styr på datoerne ;)..

 photo white shirt.jpg

Affiliate: 1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here

5 kommentarer

 • Matilde

  Lige nu er der ekstra studierabat (20 eller 25% – kan ikke lige huske) når man køber for mere end (tror det var) 20 pund! Jeg opdagede det ved et tilfælde, da mine bukser til 230,- pludselig blev så billige at der ikke længere var gratis fragt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Whaat, even better :D! Tak for tippet Matilde – jeg opdaterer lige indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hov, jeg tror faktisk bare, at du var heldig at finde et par jeans under de 1400+ ting, der er sat ned lige pt – studierabatten står i hvert fald til 10% lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Nå for Søren… My bad! De var bare ikke sat ned før jeg indsatte studierabatkoden? Og så stod der under rabatten det der med når man købte for minimum XX£ 🙂 Og det var ASOS’ egne peg trousers 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Wut?! Nåmn måske er der noget ekstra-sejt så? Fedt! For de bukser gider jeg altså godt at eje!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte sneaks