Siden sidst

Alley cat

likelondon5likelondon2 likelondon3likelondon4

Jeg får seriøse London-vibes fra de her billeder – uden nogensinde at have været i London, bevares. Det er den lange frakke, de fine sko og det lidt dystre lys, tror jeg. Ægte London-connoisseure er velkomne til at rette mig ;)..

Outfittet er fra i torsdags og det var altså sådan, det så ud et par timer før, at jeg druknede.. Bukserne gav en ret god kontrast til dels alt det sorte, men også det lidt pæne og så er Zara altså bare gode til virkelig behagelige jeans!

I dag er det hele meget mindre London. Søde Michelle lagde lejlighed og vin til en vildt hyggelig aften i går, så det hele går lidt langsomt i dag.. Og så har vores køkkenvask lagt sig til at dø midt i det hele, så når jeg er færdig her, står den på noget så blogger-agtigt som en søndagstur i Silvan. Yas.. Jeg burde i virkeligheden også få gjort lidt rent før Fashion Unit indtager min lejlighed i morgen, men alt andet lokker bare meget mere.. Hvad laver i i dag?

_______

Get the look:
Affiliate: Weekday coat + knit (similar), zara jeans, selected shoes, & other stories bag, daniel wellington watch
_______

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst