3 for 2

Vind 500 kroner til Hvisk (+ en overraskelse)

Vind_hvisk_gavekort

Det er mandag. Det er studiestart. Og det er den sidste officielle sommerdag. Umiddelbart lidt mæh, men så var det godt, at i klikkede herind. (Tøhø). Jeg var forbi Hvisk i går og vi fik arrangeret en giveaway til jer – og det er altså en skide fremragende én af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Vinderen løber af med et gavekort på hele 500 kroner til Hvisk og som om det ikke var nok, så har en lille fugl sunget om en ekstra overraskelse ved siden af gavekortet. Siger det bare.

Hvis i har lyst til at være med, så skal i:
1) Fise over på Hvisk og finde links til de ting i ville købe, hvis i vandt. (Og bare rolig, bordet fanger altså ikke – jeg er bare tæske nysgerrig. Ha)
2) Skrive det i kommentarfeltet (med en gyldig mailadresse i ‘mail’-feltet)
3) Krydse fingre og danse anti-regndans. Og måske smide et ‘save’-hjerte på Bloglovin’ <3

Giveaway’en er afsluttet – tusinde tak for deltagelsen!

Jeg ville nok selv gå efter noget guld (hvilket vist blev lidt tydeligt på collagen) og så nogle simple ringe eller øreringe, der kan spiffe efterårshverdagen lidt op. Blandt andet ville en eller to af de her nok ryge i min retning. Honeycomb-kæden er også stadig højt på listen – den er så fin jo! Ellers skulle man selv smide lidt ekstra i puljen og hive noget 14 karat guld hjem. Mulighederne er altså mange, for man kommer langt for 500 kroner hos Hvisk, synes jeg. Menmenmen – hvad ville i vælge?

 (Det kan forresten nok være en fordel at følge med ovre på Bloglovin’, så i ikke går glip af det, hvis i vinder, men det er altså ikke et krav eller noget).

128 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 for 2