Efterår, smefterår

Midi

weekday aviana coat3

Ijh, jeg var jo lige ved at glemme, at jeg ikke havde vist jer kjolen, der gemte sig i det her outfit! Men så kan i få den i dag, hvor en regnjakke nok ville gøre sig meget godt til.. Nåmn jeg er ret spændt på at høre, hvad i siger til den, da både snit og på sin vis også længden er ret anderledes fra hvad jeg normalt hopper i. Det tog mig også virkelig lang tid at gå fra “den er egentlig ret lækker” til “kunne den være god til mig” til “ok, det kan den”.. Nåja, og så til køb ;). Det er viscose og bomuld, den har lommer og så er den florlet (well, og lidt gennemsigtig – en underkjole kan godt anbefales).

En af de helt geniale ting ved den her længde er, at den kan gå meget længere ind i sensommer og efterår end de kortere af slagsen. Jeg er også lidt på udkig efter en nederdel i den længde faktisk – gerne den her + en bunke centimeter, så sig endelig til, hvis i spotter sådan en, ikke?

_______

Get the look:
Affiliate: Weekday dress, adidas sneakers, daniel wellington watch, ray-ban sunglasses
_______

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår, smefterår