Midi

Kontormus

workwork2workwork4
workwork3

Ajs, en masse outfits jeg får smidt i nakken af jer for tiden, hva? Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal lære, hvordan min hverdag skal hænge sammen de næste tre måneders tid.

Anyhoodles, sådan her så det ud i går, da Mia og jeg lige havde et kvarter til at skyde nogle billeder, inden den stod på dinner date med Fashion Unit – det vender vi i øvrigt tilbage til senere. Jeg var nærmest løbet hjem fra praktikken for at smide min computer og så direkte ud af døren, så hvis mit hår (well, og resten af mig) ser vindblæst ud, så er det derfor.

Outfittet er et fremragende eksempel på hvordan det samme outfit sagtens kan spille både på kontoret og videre ude om aftenen. På kontoret havde jeg håret i en rodet knold og skjorten en anelse mere knappet til – det er det. Et andet par sko havde fuldendt tricket. Et par fede hæle, for eksempel. Eller dem i midten her.

Nu: Løbløbløb, så jeg når at få bukser på, før jeg skal ud af døren. I må have en helt vildt dejlig dag :)!

_______

Get the look:
Affiliate: Weekday coat, h&m pants (similar), zara shirt (similar), adidas sneakers, & other stories bag, daniel wellington watch
_______

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midi