Sommervind

Efterår, smefterår

 photo c800x526.jpg

Affiliate: scarf, top (cheaper here), croc boots, shoes, smooth boots, watchdark knit, grey knit, nude knit, sunglassesearrings, pendant (+chain)

Mif. Var det den sommer? Selvom jeg er herreklar på store, vamsede striktrøjer og fine læderstøvler, så er jeg altså ikke helt klar på at vinke farvel til sommeren. Heldigvis behøver det ene ikke udelukke det andet og store, vamsede striktrøjer og fine læderstøvler går faktisk ret lækkert med solbriller og bare ben med sensommertan. Specielt strikken har man – being a dane – brug for det meste af året, så her kan det virkelig godt betale sig, at smide en tand mere for at undgå de helt store mængder kunststof (og elektrisk hår). Specielt de her tre scorer ret højt på min liste lige pt. Mørk grå – tjek, lys grå – tjek, varm grå – tjek.

Læderstøvler mangler jeg helt sikkert ikke, men ligesom med overtøj er jeg ikke helt sikker på, hvornår nok er nok. Og det finder man jo aldrig ud af, hvis man ikke prøver. Har i nogle favoritter på collagen? Eller har jeg totalt misset et eller andet helt genialt? Lemmeknow.

4 kommentarer

 • Pernille D

  RE – LAX nu med de dér croc støvler. De er jo voldsomt fede! Hermed skrevet på ønskelisten! Jeg mangler helt klart sådan et par sejheder i skabet. Som om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jamen ikkå?! Jeg er også ret overbevist om, at jeg mangler dem. Agtigt. Jesus, de er lækre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej de strik ser lækre ud 🙂

  //www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Helt vildt! Jeg kan slet ikke bestemme mig for hvilken, der er finest.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommervind