Kontormus

3 for 2

 photo c800x571.jpg

Affiliate: Turtleneck knit, smooth leather boots, croc leather boots, soft bra (both colors), weekend bag, wool blend coat (both colors)

Ah. Lørdag, når den er bedst. I går smuttede min lillebror og jeg over broerne og landede hos min søster på Nørrebro. Den stod på Anders Mathessen i Operaen og jeg har stadig lidt ondt i grinemusklerne. Twaz funny. I dag er det noget med at spise god mad, drikke god kaffe og så måske finde Zara på et tidspunkt, så det er lige til at holde ud.

In the mean time: Ellos holder ‘køb tre betal for to’ og der er altså rigtig gode penge at spare. Det er koden 325720, der starter festen og den gælder til og med mandag (Og så kører de faktisk også noget ‘30% på den dyreste vare, men jeg er ikke sikker på om de to tilbud gælder sammen).

Så altså: En fremragende undskyldning for at købe både frakke og støvler – og noget andet. Juhu! Noget andet kunne fx starte med ‘K’ og slutte på ‘ashmir‘.. Siger det bare. Ellers så synes jeg, at mine bud på collagen er ret gode – og hallo, hvornår begyndte Sloggi at lave pænt undertøj?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontormus